USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани добираються до садочка через болото

11 Лютого 2016 16:09
Лучани не можу дійти до дитячого садочка у 55-му мікрорайоні, оскільки у житловому районі міста й досі немає асфальтованої дороги, а через сусіднє будівництво замість дороги - піщане місиво.

Фото дороги опублікувала у мережі Facebook лучанка Олена Вальчук.



«Микола Романюк, дайте відповідь: як по такій дорозі дійти чи доїхати до дитячого садочка №40 на вулиці Сухомлинського??? Забудовники навколо позводили стільки будинків - невже не можуть і дорогу зробити???», - запитує у мережі містянка і додає світлини.

Разом із тим, вулиця Липинського включена у перелік доріг на 2016 рік, які підлягають ремонту.

«Вулиця Липинського включена у план роботи в цьому році. На жаль, сталося те, що сталося і це треба виправляти. Те, що сталося на Липинського і Агатангела Кримського із будівництвом вийшов таким чином: школу, садочок один проектант робив. Будинок, який навпроти садочка, - другий. А той будинок, який на Липинського зараз вже добудовується - третій. І спроектували таким чином, що вся вода стікає на територію дитячого садочка і школи. Там, де мала бути дорога, спроектували зону садочка, літні майданчики. А там, де дорога залишилася, йдуть шахти, по яких йдуть комунікації, по яких не можна їздити. Розробляли різні варіанти проекти. Зараз будемо розбирати тротуар біля дитячого садочка, приблизно метр, бо люди туди дійти не можуть», - пояснював ситуацію міський голова Луцьк Микола Романюк під час зустрічі з головами ОСББ, що відбулася 21 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
АС Показати IP 11 Лютого 2016 16:17
В Луцьку 300 км доріг,в рафалівці мільярди граніту не можуть ніяк бруківка з дорогою зустрітись комуніст Романюк нехай Карабас розбере на дорогу інакше ми розберем що за дибіл тільки красти може ворюга вже знов революційна ситуація появилась тільки цьго разу як в Москві бульдозерами зносити будуть все і всіх в людей накіпіло
Ірина Таран Показати IP 11 Лютого 2016 16:27
В Романюка завжди знаходяться виправдання
Ірина Таран Показати IP 11 Лютого 2016 16:31
Мер вміє говорити, та не вміє робити.
я з дурдому Показати IP 11 Лютого 2016 19:37
це ще нічого, приїдьте-но зараз подивіться на цю чудо-дорогу, техніка їздить туди-сюди до будівництва чорнухи і школи, болота вже по коліна, до садка вже неможливо пройти. невже не можна хоч щебенем завезти цей жах? дитина три роки у садку, тільки й мріємо, щоб не було дощу, а взимку, щоб мороз був поміцніше. де доблесна влада????
я з дурдому Показати IP 11 Лютого 2016 19:42
до речі, не лише до садочка ходять лучани через болото, а й до 10 школи щоранку мусять іти через це болото десятки школярів, бо ж обіцяну школу все ніяк не добудують.
Лучанин Показати IP 12 Лютого 2016 01:24
Цю дорогу тільки я латаю коли будівельне сміття на роботі назбирається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus