USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Франчушськє» кіно просто неба у Луцьку

8 Серпня 2014 22:55
Французьку стрічку «Лашкаво прошимо» показали лучанам у рамках дев’ятого кіноперегляду перед відкритим небом. Традиційно, організатором дійства стала спілка громадських організацій Волині «Молодіжна Платформа».

Стрічка «Лашкаво прошимо» (фр. Bienvenue chez les Ch’tis), дослівно «Ласкаво просимо до Штів» — французький комедійний фільм, знятий у 2008 році режисером Дені Буном за власним сценарієм. Уже в перші дні після виходу на екрани кінотеатрів, фільм показував рекордні касові збори. Він зайняв топові позиції у рейтингах на 793 сайтах.
Фільм розповідає історію про державного службовця, який, намагаючись отримати довгоочікуване підвищення з переїздом на південь Франції, отримує «заслання» у північний регіон. Місцина, у якій йому пророкують пробути близько двох років, славиться своїми дивними звичаями, а головне – мовою.

Охочих подивитись французьку стрічку, зважаючи на ненайсприятливішу погоду, виявилось не так багато, як завжди. До слова, організатори запрошували на безкоштовний перегляд всіх бажаючих через соцмережі.
Як завжди, під час демонстрації стрічки гостям було заборонено палити та вживати спиртні напої. За громадським порядком слідкували працівники правоохоронних органів спільно з представникам громадської організації «Тризуб імені Степана Бандери».

Також під час перегляду тривав збір коштів для бійців, які боронять країну на Сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus