USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани і брудні тротуари: 275 скарг за місяць

11 Березня 2014 09:09
Найбільше звернень лучан у групу оперативного реагування «15-80» стосувалися питань житлово-комунальної сфери.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка, що відбулася 11 березня.

Директор Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку Лариса Карп’як повідомила, що у період з 10 лютого по 7 березня, надійшло 275 звернень від лучан стосовно питань житлово-комунальної сфери. Так, на контролі залишаються звернення про прибирання сміття з території парку відпочинку імені Лесі Українки, яке вивезли з барикад з-під стін ОДА, ремонту пішохідних тротуарів на вулицях Степана Бандери, Ярощука, Винниченка, благоустрою території на вулиці Шевченка, 50, Конякіна, 20, Київського майдану, 5, Шухевича, 6, ремонту моста з вулиці Софії Ковалевської на вулицю Чорновола, який зруйнували під час розчистки Сапалаївки, проведення благоустрою після ремонту технічного водопроводу від КРЗ на вулиці Салтикова-Щедріна (ЗОШ №12).

Також зверталися щодо розчищення вулиць та тротуарів від щебенево-соляної суміші на вулицях Шопена, Винниченка, проспекті Волі, території Театрального майдану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Березня 2014 10:12
Терпіть, нічого скаржитись, розумієте, казна пуста, а на першому плані - ремонт владного кабінету.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus