USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Лучани хочуть отримати зброю для цивільних

9 Вересня 2016 10:41
Роман Будчик закликає лучан проголосувати за ініціативу про звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України підтримати законопроект № 1135-1 «Про цивільну зброю і боєприпаси».

Відповідну петицію лучанин зареєстрував на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Зважаючи на вкрай незадовільну криміногенну ситуацію в Державі, а також спираючись на частину 2 статті 27 Конституції України, згідно з якою, громадянин має право на захист власного життя від протиправних посягань. Ба більше - стаття 36 Кримінального кодексу України передбачає, що людина має право на застосування зброї для захисту свого життя та здоров’я, а також житла - прошу усіх небайдужих підтримати дану петицію", - пише Роман Будчик.

Станом на сьогодні 37 людей підтримали петицію. Проголосувати можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 9 Вересня 2016 12:00
Пальцями стріляйте. І так купа алкашів, які пуляють на ліво і на право... Краще б за знахідку зброї садили б на 4-5 років....
В Показати IP 9 Вересня 2016 12:33
А потім будуть шмаляти як Лапін. Доречі, що не пишете про нього? Зам*яв справу напевно і всім добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus