USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відтепер лучани можуть оформити допомогу на дитину у пологовому

6 Березня 2017 12:20
Відтепер подати документи на державну допомогу при народженні дитини можна відразу у луцькому пологовому будинку. Послуга надається двічі на тиждень, у вівторок та четвер, та значно спрощує бюрократичну процедуру для батьків.

Про це стало відомо 6 березня під час відкриття робочого місця спеціаліста департаменту соціальної політики з прийому документів для призначення допомоги при народженні дитини у Луцькому клінічному пологовому будинку.
Так, пані Тетяна, яка цими вихідними стала мамою вдруге, першою скористалась можливістю оформити допомогу на дитину у пологовому будинку. На всю процедуру у Тетяни пішло не більше 10 хвилин.
«Це дуже зручно, спуститись вниз у перерві між годуваннями і заповнити всі папери за кілька хвилин, аби спокійно повертатися до малечі та займатися іншими більш нагальними клопотами, які виникають з народженням дитини. Маю з чим порівняти, оскільки, коли народила вперше, то провозилася з паперами цілий день», – розповідає мама Тетяна.
Таким чином, фронт-офіс при луцькому пологовому будинку надає послуги з реєстрації новонароджених з вівторка по п’ятницю, згідно графіку прийому громадян, а відтепер приймає заяви на державну матеріальну допомогу на дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus