USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лучани не хочуть жити у Червоноармійському провулку

23 Березня 2016 13:01
Перейменувати провулок Червоноармійський на вулицю Вишківську просять мешканці провулку депутатів міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 22 березня.

Як повідомила секретар міськради Юлія Вусенко, до депутатів звернулися мешканці Червоноармійського провулку, які просять перейменувати його на вулицю Вишківську. Раніше на місці цього провулку пролягала вулиця Вишківська, про що досі засвідчують позначки на будинках. Мешканці провулку, у межах якого розташовано лише декілька будинків, просять повернути історичну назву вулиці. Складність полягає в тому, що в управлінні архітектури пояснили, що нині вулиця Вишківська існує та знаходиться біля цього провулку, що ускладнить перейменування. Будинкові книги мешканці провулку мають за адресою «вулиця Вишківська».

Назва провулку підпадає під процес декомунізації і однією з пропозицій було перейменування провулку на Повстанський. Ознайомившись з документами про аналіз назв улиць 1991 року та українізації назв вулиць міста, секретар міськради з’ясувала, що тоді пропонували назвати провулок вулицею Жидичинською.

Наразі є можливість назвати провулок вулицею Вишківською, з нумерацією у форматі 1а, 2б тощо.
Депутати рекомендували підтримати проект рішення.

Нагадаємо, що раніше питання перейменування провулку розглядали члени робочої групи з питань організації виконання заходів, спрямованих на звільнення від впливу та наслідків комуністичної ідеології в усіх сферах життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Семен Показати IP 23 Березня 2016 13:24
Стільки років прожили і більше не хочуть? Ну тоді дісно чумайдан, вокзал... І що там таке раптове сталося, грип? Епідемія - то серйозно!
Анонім до Семен Показати IP 23 Березня 2016 14:00
одні жиди
555 Показати IP 23 Березня 2016 13:43
Дурниці. Мешканців провулку ніхто ніколи про це не запитував

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus