USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Лучани пропонують повернути 14-ту маршрутку

13 Вересня 2017 11:53
Автобусний маршрут №14, який нещодавно ліквідували у Луцьку, просять відновити.

Петицію з відповідним проханням зареєстрував Володимир Данилюк.

Зі слів автора, у зв’язку з нещодавнім ліквідуванням маршруту № 14 у мешканців району Кічкарівка, ДПЗ, вулиці Львівської виникло чимало труднощів щодо доїзду у пункти призначення.

«У цьому районі знаходиться військовий госпіталь, поліклініка №3. Доїхати в дані заклади пацієнтам, персоналу поліклініки та госпіталю немає можливості. Дітям вчасно доїжджати до шкільних та дошкільних закладів стало неможливо. Враховуйте і те, що ціни на проїзд з нинішніми доходами населення не є актуальними, а доїжджати доводиться з пересадками», - йдеться у зверненні.

Тож лучанин просить щонайшвидше відновити даний маршрут.

«Якщо перевізнику даний маршрут не є рентабельним, пропонуємо змінити даний маршрут (наприклад продовжити його в село Боголюби, або інші варіанти). Це могло б виправити ситуацію з нещодавнім ліквідуванням маршруту 47 та 31, що також створило значні незручності мешканців с. Боголюби», – зазначається у петиції.

Проголосувати за звернення можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus