USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вирішують долю маршрутів № 17, 17а і 14

7 Березня 2018 10:58
На маршрути № 17 і 17а оголосять конкурс, щодо маршруту №14, то його планують об’єднати з іншими.

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради доповів начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Кукішев.

«Відповідно до рішення виконавчого комітету з підготовки документів для конкурсу з визначення перевізників, було доручено підготувати та подати оголошення про проведення конкурсу в газету «Луцький замок». Втім у номері 01.03.2018 виявлено відсутність зазначеного оголошення. Пояснили, що не було місця. Тому вносимо повторне оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за маршрутами №17 та №17а», - озвучив Віктор Кукішев.

Та додав, що нині ці маршрути обслуговує ЛПЕ.

Члени виконкому підтримали оголошення конкурсу.

Окрім цього учасники засідання розповіли, що є проблема і з маршрутом №14.

«Є багато звернень від лучан щоб відновити маршрут № 14. Але нещодавно відбувся конкур на перевезення й ніхто не зголосився. Тому треба об’єднати його з маршрутом №17а , щоб він був привабливим», - запропонував Михайло Щур.

Із цього приводу перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад доповів, що даний маршрут таки дійсно планують приєднати до інших, однак робити це поєднання із №17а - не мудро.

«Між ними немає спільних точок, тому об’єднувати маршрути №№ 14 і 17а недоцільно.

Втім, у квітні будуть конкурси щодо перевезень й тоді можна буде об’єднувати маршрут №14 з іншими, але так, щоб було вигідно перевізнику. Однак наголошу, що це нерентабельний маршрут, адже зранку там багато людей, а вдень автобус їздить пустим, тому буде ще вивчатися питання графіку його руху», - інформував Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus