USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.04

Лучани просять «Луцькводоканал» взяти під опіку їхню трубу

25 Вересня 2015 09:00
Колективне звернення до Луцької міської ради надійшло від мешканців вулиці Лісова та Богдана Хмельницького у Луцьку. Вони просять посприяти тому, аби КП «Луцькводоканал» взяло під власну опіку трубу, яка постачає їм воду.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 24 вересня.

Так, у 1995 році лучани збудували за свій кошт трубу, яка постачає їм воду. Але так склалося, що технічно цю ділянку труби не передали на баланс КП «Луцькводоканал». Зі слів доповідача, усі ці люди є добросовісними платникам за комунальні послуги. Однак, враховуючи те, що на території району нема спеціалістів чи підприємства, яке надає послуги з водопостачання чи обслуговування труб, то мешканці хотіли б, щоб комунальне підприємство взяло на свій баланс «їхній» шматок труби і доглядало б за нею.

Таким чином, профільна комісія прийняла рішення рекомендувати обранцям громади вивчення технічної можливості до прийняття 100-метрової ділянки труби в комунальну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Попахує Показати IP 25 Вересня 2015 09:41
хабарем або здирництвом з боку водоканалу - або хай на суму, затрачену на прокладання труби мешканці отримають воду, або послуги від водоканалу.
Джмол Показати IP 25 Вересня 2015 09:54
Це ще енергетики так люблять - ти побудуй все - від проекту до опор, а потім передай їм на баланс і будуть з тебе-ж таки дерти три шкури за електрику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus