USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять повернути автобус №26 у центр міста

26 Лютого 2020 20:56
Містяни, мешканці мікрорайону Вишків, просять повернути автобусам, які курсують за маршрутом №26, стару схему руху, що передбачала заїзд на вулиці Винниченка, Шопена та проспект Волі.

Відповідне прохання висловила Лариса Намонюк. Свою петицію вона зареєструвала 25 лютого.

Нагадаємо, що на минулому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради було затверджено рішення про зміну в схемі руху автобусного маршруту №26. Із маршруту виключили вулиці Винниченка, Шопена та проспект Волі.

Рішення обґрунтували, зокрема, тим, що останнім часом суттєво знизився пасажиропотік на вказаному напрямку.

Своєю чергою, авторка петиції зауважила, що зміна руху автобусу №26 створює незручності.

«Вишків – це частина міста Луцька. Єдиний автобус, яким можна було доїхати до центру, і той забрали. Це створює незручності з пересування містом, адже й тролейбусної лінії (на Вишкові) немає також. Дитяча поліклініка теж знаходиться на Волі й доводиться навіть із хворими дітками або пересідати, або йти пішки», – вказала Лариса Намонюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus