USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани просять примусовий обмежувач швидкості на вулиці Огієнка

28 Листопада 2016 16:42
Лучани просять міську владу встановити примусовий обмежувач швидкості на вулиці Огієнка.

Відповідну петицію зареєстрував 28 листопада на сайті Єдиної системи місцевих петицій лучанин Сергій Середюк.

«В зв'язку з інтенсивним рухом транспорту вулицею Огієнка, збільшилося випадків грубих порушень ПДР водіями, а саме, не надання переваги пішоходам на пішохідних переходах, що призводить до травмування наших дітей та наших співвітчизників, особливо в темну пору доби, коли діти повертаються із школи №5 після 2-ої зміни навчання.

Просимо Вас, прийняти рішення про встановлення пристрою примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки згідно ДСТУ 4123:2006 перед пішохідними переходами в районі перехресть вул.Огієнка - вул.8-го Березня та вул.Огієнка - вул.Грибоєдова», - йдеться в петиції.

Нагадаємо, на вулиці Огієнка 3 листопада автомобіль збив 8-річного хлопчика, який очікував на пішохідному переході, поки зупиниться потік машин. ВІДЕО. 9 листопада на цій вулиці

на 12-річного школяра наіхав автомобіль, який віз начальника міського управління Пенсійного фонду. 21 жовтня на вулиці Огієнка мікроавтобус збив дівчину на пішохідному переході.

Підписати петицію щодо встановлення примусового обмежувача швидкості на вулиці Огієнка у луцьку можна ТУТ.

До кінця збору підписів залишилось

14 днів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Green Показати IP 28 Листопада 2016 16:58
В містах швидкість обмежити до 40км,і шумахерів штрафувати без суду і слідства,Нехай в судах доводять що не перевищували швидкість
Наталія Показати IP 29 Листопада 2016 22:31
А краще пішоходам прочитати ПДР і навчитися переходити дороги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus