USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани провели ніч кохання у кіно

15 Лютого 2015 15:22
Нічний кіноперегляд «Ніч закоханих», який приурочили до свята 14 лютого, відбувся у стінах комплексу «Diamond».

Як правило, схожі заходи організовує СГО «Молодіжна платформа Волині», проте цього разу ініціативу перехопив рух «Іскра». Як розповів заступник голови громадського руху Олександр Паршутін, організатори вирішили, що таким чином можна чудово відсвяткувати День закоханих.

До слова, захід був абсолютно безкоштовним і відкритим для всіх бажаючих. Для того, щоб потрапити на нічний кіноперегляд, було достатньо здійснити попередній запис. Разом з тим, під час кіноперегляду організатори збирали кошти для бійців, які боронять Україну на сході.

«Незважаючи на свято, ми не забуваємо, що у складний час українські націоналісти ведуть боротьбу за державу, у якій будуть рости наші діти. Тож в міру вашої честі просто наголосимо про благодійність нашого заходу!», - наголошували в соцмережах організатори.

ЧИТАТИ ЩЕ: УКРАЇНКАМ: ПРИВІТАННЯ ВІД БІЙЦІВ ДУКУ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ

Як поясним Олександр Паршутін, фільми для перегляду обирали шляхом голосування у соцмережі VK. Здебільшого, вони приурочені саме до свята 14 лютого. Так, більше 350 лучан обрали до перегляду стрічки «Ми – Міллери», «Євротур», «Труп нареченої», «Марлі і я» та «Дім біля озера».
.
Охочих переглянути популярні стрічки виявилось чимало. Зокрема, на нічний кіноперегляд завітало близько 40 людей. З собою вони брали каремати, одіяла та пледи. Дехто навіть прихопив з дому подушки для того, аби розміститись комфортніше.

Традиційно під час кіноперегляду ласували смаколиками: чай, сік та різноманітні солодощі. Як завжди, під час нічного кіноперегляду не можна було приносити алкоголь. «Ні з собою, ні в собі», - уточняють організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus