USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Лучанки - призери чемпіонату України з боксу

18 Лютого 2015 22:00
З'явилось відео, у якому лучанки розповіли, як їздили на Чемпіонат України з боксу.

Змагання відбувались у Чернівцях. Представниці «Волинського боксерського клубу олімпійського резерву» привезли до Луцька аж 6 медалей, серед яких 2 золоті.

Перше місце на Чемпіонаті України у ваговій категорії 48 кілограмів серед юніорок здобула лучанка Ольга Возняк, а у ваговій категорії 52 кілограми – Софія Неділько. Срібні медалі з Чемпіонату України привезли лучанки Вікторія Якимишина та Олександра Музика, у вагових категоріях 57 та 63 кілограми відповідно. З бронзою повернулась Софія Аврамук, яка змагалась у ваговій категорії 46 кілограмів, та Настя Мацьоха, вагова категорія – 50 кілограмів.

Варто зауважити, що спортсменки поїхали на Чемпіонат за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк", який вже не вперше допомагає луцьким спортсменам їздити на змагання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бокс Показати IP 19 Лютого 2015 00:05
Молодці дівчтата, шкода тільки, що державою таке не фінансується,тільки й надіятись на благодійників.
Єва Показати IP 20 Лютого 2015 19:33
Просто жах, куди дивляться батьки цих дівчат. Невже у Луцьку немає хлопців для боксу. Навіщо мордувати молодих наївних дітей, таких тренерів треба гнати в шию.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus