USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани шукали щастя разом із Адою Роговцевою

14 Березня 2018 08:00
Історії двох абсолютно різних жінок, яких долею випадку зіштовхнуло разом усього на три дні, за які вони все ж таки встигли стати по-справжньому рідними, представили лучанам дві неймовірні акторки: народна артистка України, герой України Ада Роговцева та заслужена артистка України Світлана Орліченко.

Показ вистави «Схоже на щастя» від продюсерського центру «Smartville» та Київської академічної театральної майстерні «Сузір’я» відбувся 13 березня у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Спектакль основується на п’єсі П’єра Пальмада та Крістофа Дютюрона «Втікачки» і знайомить глядача з двома різними за віком і темпераментом жінками. Попри те, що Клод достатньо мудра й насичена життєвим досвідом, а Марго емоційно-запальна й ще досі шукає себе, їх багато що об’єднує – це, зокрема, самотність, від якої вони й тікають.

Обидві залишають розмірене й нудне життя, аби віднайти справжнє щастя. Клод тікає з будинку престарілих, куди доживати віку її відправила рідна дочка, а Марго полишає остогидлу сімейну рутину в день відзначення 18-річчя власної доньки, попередньо залишивши прощальну записку.

Зустрілися вони абсолютно випадково посеред ночі, намагаючись піймати машину, аби вирушити в невідомому напрямку. І саме завдяки численним пригодам, які пережили героїні за три дні, що їм довелося провести разом, як-то, наприклад, блукання в нічному лісі, «рабство» у фермера, пошук домівки померлої подруги, бенкет і ночівля на кладовищі, вламування в чужий будинок, ув’язнення, Клод і Марго стають одне для одної немов матір’ю і дочкою.

Попри комічність ситуацій, тонкий гумор, словесні перепалки героїнь, спектакль – про щиру дружбу та віру.

Кульмінацією їхніх блукань стає зустріч із минулим – чоловіком Марго і донькою Клод, які допомагають їм зрозуміти, що повертатися до колишнього життя просто немає сенсу. Тож героїні самі виносять собі вирок – «приговариваю вас к счастью»...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Глядач Показати IP 14 Березня 2018 09:38
Скажу чесно - було круто! АМР - у відмінній формі. Грала легко, невимушено, немов жила це життя.Талант!
Ірина Показати IP 14 Березня 2018 09:52
Чудовий спектакль, майстерне виконання. Респект - ОБОМ актрисам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus