USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани скаржаться на стихійне сміттєзвалище на ЛПЗ

9 Вересня 2019 16:56
Територія за гаражами кооперативу «Підшипник-1» на вулиці Ковпака, 4 перетворилася на стихійне сміттєзвалище.

Про це повідомила лучанка Василина Василюк на платформі «Відкрите місто».

Вона зазначає, що більшість проходів між гаражами відкриті.

«Власники гаражів, незважаючи на наявність смітників, просто викидають своє сміття за гаражами», – вказує жінка.

Вона додає, що сміття розкидають неподалік житлових будинків і городів на вулицях Боженка і Ковпака: «Люди змушені терпіти неприємний запах та постійно збирати сміття, яке вітер та собаки розносять на їхню приватну територію».

Також лучанка нагадала про проблему безпритульних собак, зграї яких мешкають, зокрема, на території гаражного кооперативу. Вона зауважила, що у випадку, якщо працівники КП «Ласка» не можуть забрати собак на підприємство, стерилізувати й вакцинувати тварин можна змусити гаражний кооператив.

Повідомлення передали на опрацювання відділу екології Луцької міської ради, департаменту ЦНАП, департаменту муніципальної варти, департаменту житлово-комунального господарства, Житлово-комунальному підприємству № 7, КП «Ласка», ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» та товариству «М.Ж.К.»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus