USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Симфонічний оркестр «Résonance» виступив у Луцьку

26 Січня 2015 13:00
У Луцьку прозвучали найкращі рок-хіти у виконанні симфонічного оркестру. Оригінальне та незвичне відтворення відомих композицій лучанам презентував камерний гурт з Дніпропетровська «résonance».

Зауважимо, сьогодні, 26 січня, лучани теж матимуть змогу насолодитися музикою в стилі рок, але вже у виконанні симфонічного оркестру BREVIS з програмою «Музика Сердець Проти Війни». Концерт відбудеться разом із луцькими гуртами - Фіолет, Ріплей та Чорні черешні. Початок о 19.00.

Концертна програма, власне «résonance», у рамках так званого «червоного туру» - «red tour» відбулася 21 січня у приміщенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шеченка.

Так, музична формація представляє собою класичний оркестр, музиканти якого обрали собі унікальний стиль — обробку «хітів» світової рок-музики у симфонічному звучанні.
Практично з перших нот луцькі меломани схвально реагували на знайомі акорди улюблених композицій.

У таємничій напівтемряві віртуози-музиканти відтворювали давно вподобані мелодії, а світлини з улюбленими виконавцями на величезному екрані передають настрій і дух епохи розквіту рок-музики. Когось вони мимоволі змушують поринути у солодкі спогади, когось – у ностальгію. У виконанні музикантів прозвучали хіти таких відомих музичних формацій, як Radiohead, SystemOFADown, LinkinPark, Metallica, Aerosmith, Rammstein, Muse, Nirvana, TheBeatles, Maroon 5 та інші. У будь-якому випадку, слухачі оцінили виступ оркестрантів, тричі запрошуючи їх зіграти на біс.
До слова, музиканти групи «résonance» - це викладачі консерваторії, музиканти філармонії, оперного театру, дому органної та камерної музики із різних міст України.

Зовсім незабаром у рамках турне «greentour» рок-оркестр обіцяє знову завітати до Луцька, але уже з новою програмою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боня Показати IP 28 Січня 2015 20:50
Почалось... клони Бревіса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus