USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани у парку фарбували один одного

22 Серпня 2016 09:31
Близько 60 лучан робили один одного кольоровими за допомогою фарб Холі вчора, 21 серпня. Популярне у всьому світі “кидання” сухими фарбами знайшло своїх прихильників на Волині. Тут за організацію фесту взялися волонтерки – випускниці літнього форуму CACTUS-16 Марія Коцюрба та Олександра Колихан.

Про це пише Громадське.Волинь.

Учасники зібралися у Центральному парку імені Лесі Українки. За словами організаторів, вони закупили 60 пакетиків із фарбами, проте на фест прийшло значно більше людей. Вони долучалися до розваг, навіть не маючи фарб. Вартість квитка – пакетика фарби Холі, становила 35 гривень. Організатори кажуть, всі зібрані кошти підуть на благодійність.

«Усі гроші будуть використані на благодійність – на закупівлю розвиваючих матеріалів у будинок малютки, а також на «wall poetry»- на стінах міста ми будемо писати чи малювати вірші відомих українських поетів»,- розповідає Марія Коцюрба. Лучани по-різному реагували на кольорових людей у центрі міста, однак самі учасники залишилися задоволеними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 22 Серпня 2016 10:06
А якщо "травки" курнути, то справжня Эвропа і без проблем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus