USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сміття - на дорогу: лучанам неохота платити за сміттєві баки

22 Січня 2015 14:33
Мешканці приватних секторів обласного центру та району не хочуть витрачати кошти на придбання сміттєвих баків та встановлювати їх біля власних осель. Натомість, вони продовжують жбурляти побутові відходи на узбіччя доріг.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21 січня.

Зі слів директора Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерія Кузьмича, згідно із попередніми рішеннями виконкому, обов’язок забезпечити сміттєвими контейнерами мешканців приватних секторів поклали на комунальників. Однак втілити таку ініціативу не вдалось, оскільки лучани на хочуть платити по 10 гривень кожного місяця, аби окупити загальну вартість контейнера – 360 гривень. Таким чином, для них виявилось простіше викидати пакети з відходи просто на дорогу і чекати, поки комунальники приїдуть та приберуть сміття.

Окрім цього, він зауважив, що у судових інстанціях розглядають 557 справ щодо боржників СКАП «Луцькспецкомунтранс». Загалом лучани боргують підприємству понад 700 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що луцьких школярів возитимуть сміттєзвалищами, аби прищепити любов до навколишнього середовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин08 Показати IP 22 Січня 2015 14:56
Ну в чому проблема!? Назбирайте повний сміттєвоз і вигрузіть біля воріт одного з таких помешкань. Сьогодні біля одного, завтра біля другого, за місяць куплять і смітники і будуть вчасно платити
Корінний лучанин Показати IP 22 Січня 2015 15:22
ТРЕБА ПОВТОРНО ЗРОБИТИ РЕКЛАМУ ПО ТБ у Волинських Новинах ! Не всі люди знають про контейнери !
лучанин до Корінний лучанин Показати IP 22 Січня 2015 16:25
ага, і ще кожному на ворота налеїти по 5 повідомлень з цією інформацією, бо інакше не дійде!
Корінний лучанин до лучанин Показати IP 22 Січня 2015 18:10
АГА, товар треба рекламувати! Я в приватному секторі живу і контейнер цей придбав і деякі сусіди , що поруч живуть теж взяли , коли побачили що привезли. ЦЕ оформлено ДОГОВОРОМ! А ваші тролі, просто є пустими тролями: писати аби писати що небудь. ВЕСНА настане і будуть купувати контейнери. Але , ці контейнери вимагають БЕРЕЖЛИВОГО СТАВЛЕННЯ при вигрузці сміття в машину- бо все таки ПЛАСТМАСА і кришку ,очевидно треба звчасно ЗНЯТИ щоб не ЗЛАМАЛОСЬ кріплення, а так все нормально.
місцевий до лучанина Показати IP 22 Січня 2015 16:29
д*біл, а про санітарні норми тобі відомо на яких повинні стояти смітники від житлових будинків, а так немає чого розкривати свою харю
лучанин до місцевий до лучанина Показати IP 22 Січня 2015 16:45
смітники стоять на нормах? з головою дружиш? чи тільки харю вмієш відкривати?
добряк Показати IP 22 Січня 2015 17:26
Урвати дозвіл на вивіз сміття треба дати не аби якого ХАБАРЯ і це не просто слова,пропоную перекласти витрати на сміттєві баки на тих хто його вивозить
Підприємець Показати IP 22 Січня 2015 18:08
Комунальщина!!! Надавач послуги зобов'язанив в повному обсязі виконувати зобов'язання, а не прикриватися можливостями адмін впливу! Підприємці котрі пичуть хліб у покупців форм не просять!!!!
Корінний лучанин до Підприємець Показати IP 22 Січня 2015 18:22
ЛЮДИ ДОБРІ ! Про що говорите? Мова - про КОНТЕЙНЕРИ. Послуги надаються піприємством! Я сміття своє скидаю в пакетах в цей КОНТЕЙНЕР( який у мене в дворі знаходиться) і в певний час по ГРАФІКУ, коли "мусорка" приїжджає його виводжу чи виставляю в певному місці недалеко (20м) від дому. Ось і вся ПРОЦЕДУРА. ПРОСТО КОНТЕЙНЕРОМ (120л) зручно користуватись , він на колесах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus