USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани вимагають сучасного економного освітлення

3 Лютого 2020 23:04
Мешканці міста Луцька просять покращити якість вуличного освітлення.

Таке повідомлення на платформі «Відкрите місто» залишила Надія Хмара.

Мова йде про прибудинкову територію, що на проспекті Молоді, 13, 13а, 15, 17, 17а, 19, 19а.

«Ліхтарі, які там знаходяться, мають дуже погане освітлення, один не працює повністю. Крім того, з боку будинків на проспекті Молоді, 17, 19 та 19а розміщені два ліхтарі, які не працюють», – зазначила жінка.

Вона пригадала, що два роки тому, під час реконструкції двору, ліхтарі, на жаль, так і не відремонтували.

«Прошу відреагувати на звернення, відремонтувати всі вказані ліхтарі та забезпечити мешканців вказаних адрес сучасним економним та якісним освітленням», – вказала Надія Хмара.

Її звернення взяв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства.
Відзначимо, що, згідно з даними департаменту ЦНАП, у поточному 2020-му році мешканці міста Луцька найчастіше скаржилися на відсутність електроенергії, зокрема й на якість вуличного освітлення. Так, мешканці низки вулиць у місті скаржаться на неналежне зовнішнє освітлення територій у вечірні години. Зараз на контролі залишається налагодження мережі на вулицях Іващенка, 1а, Запорізькій, 9, Шота Руставелі, 9, 10, Молоді, 21, Малинова, 8, Ліщинова, 5, Народних дружинників, 5, Мазепи, 49 та Глієра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Лютого 2020 01:08
Для чого халопам світло,туристи будуть гуляти тільки в районі старого ринку,саме там де ринок,а все інше це ваші проблеми,а не влади,влада думає лише про туриста і відпочинкову зону.Не заважайте працювати людям,не відволікайте від важливої проблеми.
ангст Показати IP 4 Лютого 2020 09:49
Проспект Соборності, непарна сторона, після 23.00 взагалі не освітлюється. Навіщо ті ліхтарі ставили? Для красоти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus