USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани випустили емоційну пісню про Україну

26 Лютого 2019 10:00
Луцький репер під псевдо Korol Ramon (Роман Король) разом з бек-вокалісткою Софією Віскуновою випустили емоційну пісню з патріотичним лейтмотивом. Написана в стилі поп-реп, вона вже підкорює свого слухача не тільки мелодією і ритмом, а й палкими словами любові до своєї країни.

Пісню про те, як відродиться країна, коли закінчиться війна, під назвою «Це моя країна (Ukraine)» виклав на своєму YouTube-каналі луцький репер Korol Ramon. Автор вже 9 років пише реп. Ще у 2012 році він виклав в мережу ВКонтакті свою пісню про рідне місто Луцьк, яка зібрала чимало шанувальників.


Цього разу він в своїй пісні вирішив торкнутися ситуації в країні і актуальних проблем, які хвилюють суспільство.

«Коли я вперше почув музику, яка використана в пісні, то одразу ж відчув, що це має бути пісня про Україну. І слова наче самі наклалися на мелодію. Знаєте, буває так, що іноді доводиться довго міркувати над влучними виразами. Але цього разу все було не так. Слова наче лилися з мене, вони ніби просто витали в повітрі, бо я переконаний, що так думає багато людей і ці слова знайдуть відгук серед багатьох», - розповів співак Інформаційному агентству Волинські Новини.
Разом з Романом і Софією в пісні звучать і дитячі голоси. Сам автор переконує: задум записати дитячий спів був від самого початку.

«Я одразу ж подумав, що в цій пісні мають бути і дитячі голоси», - пояснює він.

Згадану пісню та решту його творів уже можна прослухати на каналі репера в YouTube.

«Мені б дуже хотілося, щоб цю пісню почули якомога більше людей, у тому числі наші політики і вони врешті отямляться і почнуть працювати на благо України та українців. Тому буду вдячний за підтримку: підписку на канал та поширення», - додає Korol Ramon.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 26 Лютого 2019 10:25
Про Україну , російською ?... лучани?... стидоття !!!
1 до лучанин Показати IP 26 Лютого 2019 10:39
Була би польською, чи англійською, чи татарською, було би також стидно? Твій промитий мозок виділяє слину на все, що починається на "РОС" ?
Сергій Показати IP 26 Лютого 2019 19:43
Напиши сам на якій вийде,але напевно крім того як обсипати людей які хоть щось вміють ти більше нічого невмієш
33 квартал Показати IP 26 Лютого 2019 23:46
Песня классная!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus