USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани з триповерхівки роками «ходять до вітру» на вулицю

27 Лютого 2015 18:38
Не один рік лучани просять вирішити проблему з комунальними зручностями в триповерховому будинку по проспекту Волі, 70. Наразі мешканці цього будинку мусять користуватися туалетом, який розташований на вулиці. До того ж він в жахливому аварійному стані. Однак, якби лучани могли домовитися між собою - проблема, очевидно, вирішилася б уже давно.

По це стало відомо під час першого пленарного засідання 71 чергової сесії міськради.

Так, член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін розповів, що до нього систематично звертаються мешканці будинків за адресою Київський майдан,11 і 13 та працівники місцевого супермаркету. Городяни просять вирішити проблеми з будинком по проспекту Волі, 70, де відсутні комунальні зручності.

«Люди страждають роками. Туалет стоїть на вулиці, в жахливому стані», - зауважив депутат.

Натомість заступник міського голови Лариса Соколовська повідомила, що працівники комунальних служб та міської ради не раз зустрічалися з мешканцями згаданого будинку.

Фактично всі квартири там – приватні. І лише 4 власники ініціюють питання влаштування внутрішньої каналізаційної мережі. Мешканцям запропонували ці роботи здійснити на умовах співфінансування.

Утім головна проблема – це те, що санітарна служба визначила: для того, щоб влаштувати внутрішньобудинкову каналізаційну мережу, треба вивільнити декілька кімнат. Та на це власники квартир не погодилися.
Тож, лучани залишилися з кімнатами, але без внутрішніх вбиралень. Однак, якби ж мешканці змогли домовитися між собою - проблема, напевне, вирішилася б уже давно. «Буде згода мешканців – обов’язково робитимемо», - резюмувала Лариса Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 27 Лютого 2015 18:42
Заборонити проживати в будинку без туалета, і через тиждень самі жителі все вирішать.
Оля Показати IP 27 Лютого 2015 21:30
Особливо там приємно пахне влітку, і дітки у садку дихають тим смородом як гуляють на вулиці, а якби мешканцям було погано то уже давно б скинулись і самі зробили і вирішили питання...
сергій Показати IP 28 Лютого 2015 09:41
Та Ви тих мешканців бачили? Нормальні люди вже давно б вирішили це питання. Там постійно "тусуються" якісь синяки. Будинок в центрі міста схожий на якийсь притон.
Рацуха Показати IP 28 Лютого 2015 17:57
Кільо дріжджів в яму з га*ном - і питання вирішене !
вовк Показати IP 28 Лютого 2015 19:01
Навалити купу побїльше хай Гунчик нюхає.
САША Показати IP 2 Березня 2015 17:30
ДЕПУТАТ ЗАШЕВЕЛИВСЯ СКОРО ВИБОРИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus