USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани зможуть власноруч вписати вірш у найбільшу українську рукописну Біблію

15 Лютого 2019 18:39
У Волинському обласному драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка 2 березня о 17.00 відбудеться День Біблії.

Захід буде проходити у рамках історичного Всеукраїнського проекту «Рукописна Біблія» за ініціативою Українського Біблійного товариства, який номінований у Національний реєстр рекордів України.

У програмі заходу – презентація проектів Українського Біблійного товариства.

Усі присутні матимуть змогу долучитися до Всеукраїнської акції «Рукописна Біблія», а саме, зможуть вписати власною рукою вірш у найбільшу українську рукописну Біблію.

Також учасники заходу зможуть взяти участь у благодійному проекті «Слово любові для важкохворих дітей». Гаслом цього проекту є: «Один вірш – одна дитяча Біблія». Кожен переписаний вірш подарує дотик любові одній дитині, що бореться з хворобою, у вигляді особливої ілюстрованої Біблії.

Крім того відбудеться благодійний концерт за участю камерного оркестру «Класика», госпелхору «NotaHeaven», госпелбенду «Еternity», лауреатів міжнародних фестивалів Ірини Мокрушенко, Михайла Іващенко, Олександра Шумчука та інших виконавців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus