USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани пройшли до наступного туру «Х-фактора»

24 Вересня 2016 19:54
Гурт «ONE LIGHT INSIDE» став другим учасником із Луцька, який пройшов відбіркові кастинги сьомого сезону популярного талант-шоу «Х-фактор».

Про це повідомляє «Волинь24».

«Приходиш додому: Бабуль, мамуль, в мене на концерті зібралося п’ять тисяч людей… – А по тєліку показувати будуть? – Ні… – Ну, тоді не цікаво…. А тут є тєлік!» – жартували хлопці, пояснюючи своє бажання взяти участь в шоу.

Перемога, з їх слів, дасть зрозуміти близьким, що музика – це не просто захоплення, а сенс їхнього життя.

У професійній підготовці музикантів не довелося сумніватись. Авторська пісня «Stay with me» отримала схвалення від усіх членів журі.

«Це було круто! Пісня, яку ви самі написали була для мене нічим не гіршою, ніж ті хіти, які сьогодні звучать», – похвалила луцьких музикантів Юлія Саніна, яка є фронтменом гурту «The Hardkiss».

«Ви – красавчики, і звичайно я скажу вам «так». Єдине, і це такий мій біль, коли я слухаю радіо і не можу зрозуміти, хто це співає. Треба знайти якийсь свій інструмент чи «фішку», щоб ви відрізнялися від інших. Я в вас вірю», – приєднався до схвальних відгуків і Андрій Данилко.

«У мене було таке враження, що вони прийшли тобі підіграти і соромляться стоять на віддалі. Це – гурт, і це збірна енергія. Ви разом повинні «відриватися», так було б цікавіше», – невеличка нотика критики прозвучала від Антона Савлєпова, колишнього учасника гурту «Quest Pistols»

«З продюсерської точки зору в цій пісні є справжній професійний приспів. Хітовість пісні оцінюється за приспівом, і я запам’ятав його, і підспівував», – похвалив хлопців і Костянтин Меладзе.

До слова, гурт із Луцька «ONE LIGHT INSIDE» виконує пісні в стилі альтернативний рок. Навесні цього року гурт увійшов у топ-5 гуртів конкурсу «The Global Battle of The Bands 2016» за кращий вокал.

Нагадаємо, на попередніх кастингах відбір пройшов ще один луцький гурт – «Фіолет». Їхня авторська пісня «True love» так само отримала чотири суддівські голоси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лариса Показати IP 24 Вересня 2016 22:51
Молодці хлопці!!!!
А коли Показати IP 25 Вересня 2016 00:43
Наші гурти і пісні будуть украінською мовою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus