USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Лучани не хочуть притулку для безхатченків «під носом»

22 Листопада 2013 13:10
Мешканці мікрорайону Вересневе у Луцьку протестують проти наміру влади облаштувати у них під носом притулок для безхатченків.
На спонтанний мітинг люди зібралися 22 листопада біля приміщення амбулаторії сімейної медицини на вулиці Корольова, – інформує IA ZIK.
На стихійну акцію протесту вийшли понад півсотні лучан, які мешкають на Вересневому. «Ми не хочемо, щоб це тут було, бо тут лікуються люди. А бомжі, наркомани – в них є відкрита форма туберкульозу. А в нашому районі дуже багато дітей, в яких немає щеплень. Ми переживаємо через це. Ми лише нещодавно це довідалися. А як виявляється, це рішення прийняли ще два роки тому. Тут школа недалеко, садочок, будинок культури», – нарікає молода мама Інна Ковальчук, яка на мітинг прийшла із малечею.
Із нею погоджується і інша лучанка: «Якщо влада хоче зробити добру справу – ми не проти. Але нехай це зроблять в промисловій зоні, а не тут, де проживають люди, де багато інвалідів, де багато дітей. Нам потрібна поліклініка, вузькі спеціалісти. У нас лише один сімейний лікар! Пришліть нам хірурга, зробіть рентгенкабінет, пришліть нам дитячого лікаря».
Упродовж години до мітингарів ніхто із луцьких чиновників так і не завітав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Жителька Вересневого Показати IP 22 Листопада 2013 14:12
Я, як і всі місцеві жителі, мало сказати здивована,а обурена. Чому обраний наш мікрорайон, можна сказати сільського типу? Тут і своїх маргіналів вистачає. Я, звісно, дуже переживаю за свою внучку. В мікрорайоні дійсно проживає дуже багато дітей, яким і так не дуже є де подітись, так як і мамам з калясками. А тим більше розташувати такий центр в поліклініці? А зовсім поряд школа, дитячий садок!! Думаю, наші можновладці не хотіли бтакого сусідства ні собі, ні своїм дітям. Цікаво було б знати і думку санітарної служби. Чому, врешті-решт, спочатку не поцікавитись думкою мешканців, приймаючи такі рішення?
ося Показати IP 22 Листопада 2013 17:03
Слава Славі Кравчуку!!!! Найбільш одіозному, точніше ідеотичному, застумнику міського голови. За що він так ненавидить мешканців Вересневого?! Відірвав собі гектар земельки на пр. Відродження, збудував хороми та відгородився від людей двометровим парканом. Хай краще на тому вкраденому гектарі, біля свого будинку, збудує притулок для безхатченків та перенесе туди притулок для собак.
87 Показати IP 22 Листопада 2013 17:06
А це випадково не той Славік Кравчук, який за спиною Романюка вже готується до виборів на міського голову?
невідомий Показати IP 23 Листопада 2013 03:28
я не розумію, чому такий протест, не те, що я проти вашої думки, просто вони такі ж самі люди, як і ми всі, просто в них невистачає коштів на прожиття і наполегливості за власні достатки, ніхто не говорить, що вони будуть приходити до вас додому, якщо ви так боїтесь за своїх дітей, то їх взагалі неможна випускати з дому ви думаєте, що неможливо підчепити якусь хворобу в транспотрті, в тих самих садочках, школах, та навіть лікарнях, ви можете довіряти своїй сім'ї, але ви ніколи не знаєте, чи здорові люди, які вас оточують, люди, які немають притулку - вони ж нічого кримінального не роблять, вони просто хочуть мати право на існування, а не спати зимою на лавочці і думати при цьому чи доживуть вони до завтрашнього дня чи ні, їм і так нелегка доля дісталася, то ще і ви до них як до відлюдників відноситесь
Жителька Вересневого Показати IP 25 Листопада 2013 12:07
Дякуємо особисто Ігорю Палиці за розуміння і участь у вирішенні проблемних питань життя мікрорайону!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus