USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани неохоче питають новообраного Президента. ФОТО. ВІДЕО

24 Лютого 2010 16:24
Поставити запитання майбутньому президенту України Віктору Януковичу на флешмобі, який тривав приблизно 40 хвилин, зголосилося лише 15 лучан.
Дійство розпочалося о 13.00 на театральному майдані Луцька. Активісти акції закликали через мегафон небайдужих лучан задати на камеру питання майбутньому президенту України Віктору Януковичу.

Найчастіше лучан турбувало питання, чому саме патріарх Кирил буде очолювати молебень із нагоди інавгурації Януковича та яким буде статус української мови. Коли буде за що жити, чому такі низькі пенсії та зарплати – такі питання турбували лучан.  
Деякі з лучан не лише ставили питання, а й вчили Януковича, як правильно керувати країною. Були й такі, які не визнавали переможця виборів президентом. Наприклад, одна з жінок побажала, аби регіонал «пішов, навіть не приходячи до президентського крісла».

Ініціатори флешмобу навмисно не запрошували до вуличної акції публічних людей, аби не перетворити дійство на дискусійний майданчик. Проте запитання політологів, громадських діячів і представників різних політичних сил Волині організатори також запишуть на камеру.

Почути лучан Януковичу випаде нагода в «Українському домі» у Києві, о 21 годині 5 березня на Громадському форумі. Організатор флеш-мобу Сергій Адамчук розповів, що нардеп «регіонал» Юрій Мірошниченко під час одного з брифінгів 28 грудня 2009 року пообіцяв, що Янукович на подію приїде.

Акція «Новообраний Президенте, почуйте кожного!» проводиться в кожному обласному центрі. Адамчук пояснює, що флешмоб ініційований, аби українці зробити висновок через п’ять років, чи треба голосувати за президента Януковича на наступних виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 25 Лютого 2010 14:38
акція "Докричись до Києва"?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus