USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани переграли шотландців, але програли литовцям. Фото

2 Червня 2010 15:28
Футбольна команда працівників засобів масової інформації Луцька 28-30 травня у литовському місті Друскінінкай виборола четверте місце на VI міжнародному турнірі з футболу.

Про це повідомила ІАЦ «Луцьк».

У міжнародному турнірі взяли участь вісім команд із, Шотландії, Вірменії, Литви, Білорусі та Росії. Україну традиційно представляла луцька команда спортивної Асоціації працівників ЗМІ «Спорт-прес», яку очолює В’ячеслав Бєлов.

У першій грі Україна зійшлася у двобої з Білоруссю. За 15 хвилин м’яч лучан двічі побував у воротах суперників. Білорусам так і не вдалося закотити лучанам жодного м’яча. Лучани перемогли з рахунком 2:0.

Наступної гри лучанам випало зустрітися з російською командою з Брянська. Попри зусилля обох команд, рахунок так і не було відкрито – 0:0.

У третій грі команда Луцька зазнала поразки від литовської команди з міста Каунас. Переможний гол литовці забили на останніх хвилинах – 0:1.

Не менш цікавою була гра лучан із журналістами телеканалу НТВ з Москви. На початку матчу москвичі забили гол у свої ворота. Вдруге м’яч побував у сітці їхніх воріт із подачі нашого гравця Олександра Федорченка. Росіяни теж забили. Проте перемога за Україною – 2:1.

Нелегкою для лучан видалася гра з шотландцями. Незважаючи на те, що острів’яни вперше брали участь у турнірі, вони виявилися достойними суперниками. Лучани таки здолали шотландців - 2:1.

Утома дала про себе знати - вже у наступній грі із командою з Вільнюса нашим хлопцям не вдалося перемогти. Рахунок 0:1 на користь литовців.

А от наступний суперник – команда з Вірменії, був не таким вправним у футболі. Це дозволило лучанам забити вірменам чотири м’ячі. Суперники лучан теж закотили у ворота м’яч – 4:1 на користь Луцька.

За результатами ігор, лучани боролися за третє місце у турнірі. І знову зійшлися у двобої з командою з Каунаса.

На жаль, нашим гравцям не вдалося забити у ворота суперників жодного м’яча. Натомість, литовці тричі засмучували воротаря лучан – 0:3.

У загальному підсумку, футболісти Луцька посіли на турнірі четверте місце.

На церемонії нагородження учасників був присутній мер міста Друскінінкай Річардас Малінаускас. Капітан команди лучан В’ячеслав Бєлов передав керівнику міста вітальну адресу та подарунок від луцького міського голови Богдана Шиби.

Приємним сюрпризом для нашої команди стало визнання найкращим бомбардиром турніру лучанина Олександра Федорченка. Він забив п’ять м’ячів.

Довідково:

Започаткували проведення подібних міжнародних турнірів саме лучани - 13 років тому у Луцьку відбулися перші змагання.

Згодом цю ідею підхопили й інші країни, зокрема, Білорусь, Росія, Литва. З останньою лучан поєднують особливо дружні стосунки. Команда з Вільнюса є постійним учасником турнірів у Луцьку.

У свою чергу наша команда представляє Україну на всіх спортивних турнірах у Литві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus