USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани просять ФРН прийняти Україну до ЄС

18 Жовтня 2011 18:05
Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук взяв участь у ІІ німецько-українській конференції міст-побратимів, що відбулася в місті Лейпциг.
Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
Учасники конференції,в тому числі й лучани, прийняли резолюцію зі зверненням до керівництва ФРН і Європарламенту про проведення більш сприятливої політики у відношенні до України в питанні вступу у Євросоюз.
Організаторами заходу виступили громадські об’єднання «Німецько-український форум» та «Українсько-німецький форум» разом із фондом «Західно-східні зустрічі». Учасники конференції обговорили питання використання економічного та громадянського потенціалу для розробки стійкого розвитку міст, реформування житлово-комунального господарства міст, ресурси для розвитку міст та вирішення комунальних соціальних проблем тощо.
Було запропоновано керівникам громадського об’єднання «Українсько-німецький форум» провести таку конференцію у 2012 році в Луцьку.
Також у рамках візиту лучан до Німеччини відбулася зустріч з керівництвом спілки «Мости в Україну» в місті Бад-Зальцуфлен. Розглядалися питання подальшої співпраці у проходженні стажування студентами вузів (сьогодні стажується 19 студентів) та викладачів німецької мови, отримання гуманітарної допомоги для медичних установ Луцька.
Святослав Кравчук зустрівся з керівником району Герфорд, у який входять 9 міст з населенням 250 тисяч чоловік, з керівництвом школи «Фреденсталь» міста Герфорд – партнера гімназії №4 імені Модеста Левицького.
Усі заходи, які відбулися у Німеччині, засвідчили, що керівники міст сприятимуть спілці «Мости в Україну» в питання їх тісної співпраці з Україною та Луцьком зокрема.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Алкоголік Показати IP 18 Жовтня 2011 21:19
Чому ми маємо когось просити? Це має бути партнерський підхід, хай візи спочатку відмінять....
Аlchak Показати IP 18 Жовтня 2011 21:42
Жебраки! Паскудне видовище-хохли в Європе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus