USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лучани самі винні у відключенні електроенергії під час негоди, бо садять дерева надто близько до ліній електромереж?

30 Червня 2009 10:38
Мешканці Луцька часто порушують правила охоронної зони ліній електропередач, саджаючи надто близько дерева. Через це під час негоди лінії й обриваються, – розповів під час апаратної наради в мерії директор Луцького електротехнічного підприємства Олександр Ковпак, – інформує 30 червня репортер «Волинських Новин».
 
Лучани не дотримуються правил охоронної зони ліній електропередач, – розповів пан Ковпак. «Правила абсолютно не виконуються і навіть найменший вітер спричиняє обрив електромереж через дерева», – висловився він. За словами посадовця, якщо споживач порушує правила охоронної зони, то він повинен за свої кошти найняти працівників, які повинні усунути проблему.
 
«Я розумію, що дерева – річ потрібна, але електроенергія теж. Тільки коли вирує стихія, люди починають це розуміти», – сказав пан Ковпак.
 
Також посадовець попросив міську владу долучитися до розробки пропозицій щодо того, як зобов’язати власників дерев слідкувати за дотриманням правил. Заступник Луцького міського голови Микола Іванюк підтримав думку пана Ковпака і зазначив, що завдання влади під час виникнення надзвичайних ситуацій – швидко реагувати. Наразі ж, за його словами, потрібно також працювати для попередження негативних наслідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus