USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани вже не перебирають вакансіями

21 Січня 2009 08:53
Лучани почали менше перебирати вакансіями, які пропонує Луцький міський центр зайнятості. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 20 січня розповів директор Луцького міського центру зайнятості Едуард Неймарк.
 
За словами Едуарда Неймарка, кількість лучан, які стоять на обліку у центрі зайнятості, збільшилася і становить близько трьох тисяч осіб. А, окрім цього, мешканці міста стали менш перебірливими до вакансій та претендують зайняти ті, що є у базі.
 
Такій ситуації певною мірою також сприяють нові зміни до законодавства, що регулює сферу зайнятості населення. Згідно із цими змінами, було розширено критерії підходящої роботи, збільшилися вимоги щодо прийняття на роботу іноземців.
Як розповів Едуард Неймарк, у разі звільнення за згоди двох сторін безробітний не отримуватиме жодної допомоги протягом трьох календарних місяців. Також, якщо безробітний відхиляє дві пропозиції з працевлаштування, то його знімають з обліку центру зайнятості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 21 Січня 2009 09:05
Знімають з обліку лише тоді, коли пропонують дві пропозиції з працевлаштування, лише по спеціальності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus