USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучанин написав «Гімн майданів»

20 Січня 2014 18:06
Лучанин Павло Ткачук просив луцького мера Миколу Романюка профінансувати його новий твір «Пісня про лучанок». Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

З цим проханням поет-любитель прийшов на особистий прийом до Луцького міського голови.

«Пісня молодіжна, танцювальна і швидка. Але для аранжування, партитури та інших студійних робіт потрібні певні кошти. І я надіюсь, що в недавньому майбутньому ми будемо з вами чути гарну пісню. Я запропонував виконати її нашому народному артисту Василю Чепелюку, який, до речі лучанин. Хто ж має виконувати пісню про лучанок, як не лучанин?», - запевняє Павло Ткачук.

Скільки грошей потрібно на те, щоб пісня стала хітом, автор не уточнив. Мер Микола Романюк пообіцяв Павлу Ткачуку дати часниу грошей на «розкрутку».

Чоловік працює на Підшипниковому заводі, але завжди захоплювався музикою. Він написав уже кілька пісень, одна з них «Гімн майданів». Автор дуже хоче, аби його твір виконала відома українська співачка Руслана Лижичко. Слова писав спеціально на мелодію Гімну України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джулія Показати IP 20 Січня 2014 20:43
А де можна слова почитати? Я б спонсорнула трохи...
Анонім Показати IP 20 Січня 2014 21:43
ще бля один поєт з віршами про гаврилу,дайте бабла йому,може ще Шевченківську премію?і пам"ятник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus