USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Лучанин не може приватизувати землю через те, що сусіди на заробітках

24 Вересня 2019 14:55
«Сусід – в Іспанії, сусідка – в Португалії. А мені що робити?» – саме так розпочав своє звернення до членів земельної комісії лучанин Олександр Миронюк, який не може приватизувати власну ділянку на вулиці Рівненській, 11 через те, що протягом тривалого часу його сусіди – закордоном на заробітках.

Із заявою щодо можливості виготовлення технічної документації із землеустрою на вулиці Рівненській, 11 без згоди суміжних землекористувачів він звернувся сьогодні, 24 вересня, до членів постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.
На запитання голови профільної комісії Олександра Козлюка, чому ж сусіди не хочуть погодити межі земельної ділянки доповідачу, Олександр Миронюк відповів, що, мовляв, питання не в тому, що вони не хочуть, а в тому, що деякі з них фізично відсутні в Україні.

Зі слів чоловіка, його сусід та сусідка працюють закордоном протягом тривалого терміну.
"Щодня я ходив до них і смикав клямку дверей, однак й донині у помешканні так ніхто і не з’явився. Тоді я знайшов їх родичів, які повідомили що один із сусідів працює в Іспанії, інша – в Португалії. Коли повернуться до України – невідомо. Сказали, що, можливо, на Новий рік, може – після Нового року«, – поділився проблемою лучанин й звернувся до членів комісії, аби останні дозволили йому виготовити технічну документацію на землю без згоди сусідів.
На це голова комісії Олександр Козлюк відповів, що, згідно із регламентом, якщо під час засідання комісії відсутні представники з іншого боку питання, то це питання потрібно перенести на наступне засідання.

«За цей час ми спробуємо зв’язатися з вашими сусідами, і, якщо вони не вийдуть на зв’язок – приймемо рішення без них. Думаю, що під час наступного засідання, що відбудеться орієнтовно через місяць, ми вас підтримаємо. Але надайте секретаріату адреси всіх власників», – резюмував Олександр Козлюк.

Члени профільної комісії таку думку підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus