USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькрада не розглянула земельні питання в законний термін

28 Лютого 2017 16:35
Через зірвану секретарем міськради сесію земельні питання розглядатимуть з порушенням законодавства.

Нагадаємо, секретар Юлія Вусенко на 24 лютого, коли мала відбутися чергова сесія міськради, призначила і позачергову, 19 сесію, яка не відбулася. Потому, як провести позачергову сесію не вдалося, секретар міськради покинула своє робоче місце, а працівників секретаріату відправила додому, зірвавши таким чином пленарне засідання, на яке прийшло більшість депутатів, щоб розглянути важливі для міста питання.

Серед питань, які мали обговорюватися на сесії – низка земельних, які, відповідно до чинного законодавства, мають розглядатися не рідше, ніж раз на місяць. Першого березня спливає цей термін, а сесія досі не зібралась, і коли вона відбудеться - невідомо. Відтак, це чергове порушення законодавства.

Натомість секретар міськради Юлія Вусенко, не називаючи часу, коли буде скликана чергова сесія, вважає, що все добре. Принаймні, так вона запевнила сьогодні, 28 лютого, під час брифінгу заступників Луцького міського голови.

«Ми моніторимо ситуацію, розуміємо, що розглядатися земельні питання мають один раз на місяць. Ми усвідомлюємо все, що відбувається по роботі сесії, будемо діяти в рамках чинного законодавства», - запевнила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 28 Лютого 2017 16:43
Чи не забагато честі цій мадам. Може хай збирається вже додому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus