USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин вкрав більше двадцяти велосипедів

30 Червня 2017 15:12
28-річний раніше судимий мешканець Луцька підозрюється у низці крадіжок, у тому числі з проникненням у приміщення, та грабежу, інформує прес-служба прокуратури області.

Заледве звільнившись наприкінці березня цього року із місць позбавлення волі, молодик знову взявся за своє.

З кінця квітня по середину травня 2017 року зловмисник обікрав понад 30 лучан. Його здобиччю стали 22 велосипеди (один з яких він привласнив попри те, що його було викрито), кілька викрадених із автомобілів автомагнітол, автошини, які зберігалися у підвальному приміщенні. Не гребував нероба й залишеними в салоні авто зарядними пристроями, сонцезахисними окулярами та навіть парфумами.

Усього злочинними діями лучанина громадянам завдано матеріальної шкоди на суму понад 115 тис. грн.

Нині молодику, який перебуває під вартою, оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus