USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Лучанин розкритикував новостворений сквер у центрі міста

26 Березня 2017 11:46
Недалекоглядно облаштували сквер на території Свято-Троїцького собору. Зокрема, під час висадки дерев не врахували, що зелені насадження виростуть і між ними зовсім не залишиться місця.

Таку думку висловив лучанин Роман Павлюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Якщо вам набридло критикувати і хочеться все навколо розхвалити і впасти в естетичну екзальтацію, то ці люди вам все-рівно не дадуть розслабитися.

Сьогодні облаштували чудо-скверик перед альтанкою на території соборного цвинтаря.

Чим думали і чим керувалися - як завжди, лишається загадкою. Невже треба дійсно бути Міклером чи мати вищу освіту з садово-паркового дизайну, щоб уявити, що буде з цим сквериком через років 10-15, коли дерева виростуть», - йдеться у дописі.

Своєю чергою, коментарях до посту інші лучани зауважили, що в задумі було «повторити композицію з ботанічного саду Асканія-Нова, але там дійсно більша територія», чи дерева «будуть кронувати по-луцьки», або ж «це будуть маленькі декоративні дерева».

Як зазначає сайт 0332, у новому скверику посадили дев'ять молодих яблунь, відстань між якими - не більше двох метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Березня 2017 12:48
А які яблуньки на місці могил.........
знаю Показати IP 26 Березня 2017 13:13
звичайно цей лучанин представник укропу
з вищою садово-парко Показати IP 27 Березня 2017 11:05
По мірі укрупнення стовбурів і розростання крон, дерева частково вибирають і пересаджують на нове місце. Допоки дерева мають невеликі розміри така висадка допускається задля того, щоб надати кращого естетичного вигляду композиції, яка за мінімальної кількості дерев малих розмірів мала б дуже вбогий вигляд. До слова, не знаю хто нині займається проектуванням даної ділянки, але алею та альтанку для молодят проектував мій викладач, кваліфікований фахівець з великим досвідом практичної роботи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus