USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомо, коли в Луцьку відкриють урбан-парк і сквер біля школи №26

1 Жовтня 2021 17:50
Найближчим часом очікується завершення ремонтних робіт із облаштування урбан-парку на проспекті Молоді та скверу поруч зі школою №26.

Як інформував під час щотижневого звіту Луцький міський голова Ігор Поліщук, роботи з облаштування урбан-парку на проспекті Молоді виконані на 80%.

«Думаю, через два тижні можна буде відкривати урбан-парк, звісно, якщо погодні умови дозволять завершити ремонтні роботи», – сказав мер.

Нагадаємо, урбан-парк включатиме кілька зон і міститиме креативний дитячий майданчик, подібного якому наразі немає в Луцьку.

Читати ще: Скейтпарк, батути, street workout: яким буде урбан-парк у Луцьку на проспекті Молоді

Окрім того, на завершальній стадії – облаштування скверу біля школи №26.

«Фактично всі роботи з вкладення бордюрного каменю, бруківки, з облаштування розводки мереж завершені. Сьогодні закінчується виготовлення малих архітектурних форм, як-от лави, смітники, кашпо для рослинності. Замовлені ліхтарі. Найближчим часом будемо завершувати цей об’єкт», – анонсував Ігор Поліщук.

Як ми писали раніше, біля школи №26 облаштовують дитячу зону з ігровим майданчиком, прокладають нові алеї та освітлення.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 2 Жовтня 2021 10:20
Обіцяли біля школи № 26 зелену зону й ігровий майданчик для дітей, а на ділі більшу частину території просто замостили бруківкою, як і скрізь у Луцьку, відповідно до уявлення про красу бидло-проектантів. Чергова тефаль-сковорода на літо
Читач Показати IP 2 Жовтня 2021 14:01
Що таке "урбан"?
Кравчука Показати IP 2 Жовтня 2021 16:39
А дe ж той парк в Проспілках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus