USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин встановив рекорд із кидка фризбі: 106 метрів

1 Червня 2017 11:50
Феноменальний рекорд – із дальності кидка фризбі – було встановлено на головній спортивній та культурній арені країни, НСК «Олімпійський». Його автор – лучанин Богдан Алексеєв. Він кинув тарілку фризбі на 106 м 13 см!

Рекорд офіційно зареєстрували представники Національного реєстру рекордів України. Попередній кращий результат в Україні було встановлено у 2010 році. Він становив усього 79 метрів.

Богдан займається фризбі з 2005 року. Рекодсмен розповів ВН, що спроба встановити нове досягнення стала для нього повторною. Річ у тім, що він уже перевершував показник у 79 метрів, але того дня була вітряна погода, тому диск довелося кидати проти сильного віт­ру і по висхідній траєкторії. У Національному реєстрі рекордів Алексеєву дали можливість повторити спробу в кращих умовах, що він і зробив минулих вихідних на НСК.

«А загалом мій особистий рекорд становить приблизно... 130 метрів», – розповідає Богдан. – «На «Олімпійському» я використовував диски, погоджені всесвітньою федерацією диск-гольфу американських виробників».

Лучанин прагне потрохи підтягуватися до світового рекорду в метанні фризбі, який становить 250 метрів.



Після 106 метрів Богдан прагне кинути диска на 150 метрів. Світлина Facebook Богдана Алексеєва
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus