USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин випав з 9 поверху і загинув: за вихідні - 7 падінь з висоти

16 Червня 2014 11:40
53-річний лучанин випав з 9 поверху та загинув. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Біологічна смерть. Травми були несумісні з життям», - констатували медики.

Окрім того, про цей інцидент пишуть у соціальній мережі. Так, лучанка Юлія Стасюк повідомила, що трагедія трапилася по проспекту Молоді. "Швидка, яка через 4 хвилини приїхала вже нічого не могла зробити. Смерть прийшла практично моментально, як зрозуміла по мові, це чоловік, міліція обгородила місце трагедії - опитують свідків", - пише лучанка. Зі слів очевидців, чоловік був п'яницею, він сидів на вікні біля сходової клітки, впершись в скло.

Однак це не усі трагедії, які мали місце цих вихідних. Як повідомили медики, цього вікенду падінь з висоти було 7 чи 8.

Так, з 7 поверху у Луцьку 15 червня випала 22-річна лучанка. Стан – украй важкий.

Також з другого поверху бару-ресторану та мотелю «Лагуна», що у Липинах поблизу Луцька, випала 42-річна жінка. Зі слів медиків, її стан також дуже важкий. Жінку направили у міську лікарню.

Нагадаємо, 14 червня в сім’ю лучан прийшла трагедія –з вікна 9-го поверху на вулиці Конякіна багатоповерхівки випала однорічна дитина. Немовля загинуло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
настя Показати IP 16 Червня 2014 12:48
о Боже щось таке? співчуваю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus