USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лучанин вирощував та збував елітні сорти марихуани

17 Травня 2017 12:42
Учора, 16 травня, у Луцьку під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні та підвалі 35-річного чоловіка правоохоронці виявили підпільну лабораторію з вирощування елітних сортів конопель. Приміщення було обладнане ультрафіолетовим освітленням, вентиляційною системою, тощо.

Лучанин пояснив правоохоронцям, що насіння замовляв через мережу Інтернет, повідомляє прес-служба волинської поліції.

У результаті обшуку поліцейські вилучили у лучанина 40 кущів конопель, понад 2 кг висушеного та подрібненого наркотичного засобу канабіс, який призначався для реалізації, а також пристрої для вживання наркотиків.

Окрім цього, у волинянина вилучили гроші, здобуті у результаті продажу наркотиків – 5 тис. польських злотих, 660 євро та 60 доларів США.

Вилучені рослини, обладнання для їх вирощування та висушену речовину направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією згідно ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах. У справі призначено всі необхідні експертизи, після проведення яких дії особи буде відповідно кваліфіковано та вирішено питання щодо оголошення йому підозри і обрання міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Головного управління національної поліції у Волинській області Петро Шпига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіндрат Панасович Показати IP 17 Травня 2017 12:48
ну і нафіга? так не ширку ж бадяжив! хорошою справою займався чоловік! нелюди
123 до Кіндрат Панасович Показати IP 17 Травня 2017 13:04
ши рку вони кришують
Жека Показати IP 17 Травня 2017 13:45
Пабло Ескобар!
Лучанка Показати IP 17 Травня 2017 15:51
Молодець!!! Він не обкрадав як прокурор українців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus