USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин за кермом вантажівки збив пішохода

29 Січня 2018 11:02
Мешканець Луцька, перебуваючи за кермом вантажівки, скоїв наїзд на пішохода.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася цієї ночі, 29 січня, близько 01:00, у селі Карпати Мукачівського району, інформує відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області.

Виїхавши на місце події, працівники слідчо-оперативної групи поліції встановили, що 46-річний мешканець міста Луцьк рухаючись в напрямку м.Мукачева, скоїв наїзд вантажним автомобілем «Фредлайнер» на пішохода. Зі слів водія, пішохід ішов по середині проїжджої частини. Внаслідок даної пригоди 40-річний мешканець селища Чинадієво отримав травми середньої тяжкості та був госпіталізований до Мукачівської ЦРЛ.

Водія вантажівки освідчили, він був тверезий. Транспортний засіб помістили на спецмайданчик поліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто, порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. На даний час триває досудове розслідування. Для з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди поліцейські призначили низку експертиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus