USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин зірвав мільйон гривень у лотерею

13 Червня 2017 08:19
Виграшний лотерейний білет «Лото-Забави» на один мільйон гривень придбано в Луцьку.

Про це повідомив оператор державних лотерей «М.С.Л.», передає УНН.

Переможець став сьомим мільйонером «Лото-Забав» за 2017 рік.

«Цей щасливчик став вже сьомим, кому посміхнулась удача на суму із шістьма нулями у цьому році», — повідомили у «М.С.Л.»

Лотерейний білет №0009982 придбано у «ЛОТО маркеті» за адресою: м.Луцьк, проспект Перемоги, 10.

«Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає гравця з перемогою та з нетерпінням очікує на нього у найближчому представництві для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії», — йдеться у повідомленні прес-служби «М.С.Л.»

Крім того, переможця запрошують до Києва для участі у спеціальній VIP-програмі — «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.», яка розрахована на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника, якого він хоче запросити, щоб відзначити перемогу та розділити щасливі миттєвості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus