USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хлопець вкрав у водіїв «маршруток» виручку

11 Жовтня 2012 17:37
24-річний лучанин за три години скоїв два злочини. Хлопець викрав у водіїв маршрутного таксі гроші.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Їдучи транспортом, поблизу кінцевої зупинки спритник попросив водія зупинитись. Виходячи з салону автомобіля, хлопець нахабно хапав виручку. Довго не думаючи, зловмисник сів у інше маршрутне таксі і поїхав у протилежному напрямку. Коли хлопець виходив на зупинці, здійснив аналогічну крадіжку.

Злочин був розкритий «за гарячими слідами».

Водій, якого пограбували першим, відразу зателефонував у міліцію і повідомив про крадіжку. На місце події вирушив дільничний інспектор міліції, який і затримав спритника, який біг із грошима у руках.

До слова, хлопець у минулому вже був судимий, наразі у провадженні правоохоронців щодо нього знаходиться кримінальна справа, порушена за ознаками злочину, передбаченого статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за статтею 186 (Грабіж) КК України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ну мєнти брехуни... Показати IP 12 Жовтня 2012 09:53
Якраз затримав злочинця водій другої маршрутки,а не участковий...
лучанин Показати IP 12 Жовтня 2012 12:11
"...який біг із грошима у руках.",прямо в руки дільничому!!!Злодія наздогнав водій маршрутки №12,в районі вул.Львівської за допомогою інших перехожих його було затримно.
Л Показати IP 14 Жовтня 2012 19:06
Так і треба тому маршрутчику!!! пора вже позабирати під три чорти ці маршрутки у Луцьку. і привести тролейбусну мережу в адекватний стан. Пускати автобуси великі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus