USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин видурив у селянина на 35 тисяч

6 Жовтня 2011 15:43
Упродовж минулої доби до обласної міліції надійшло близько 190 заяв і повідомлень, із яких 123 про злочини – правоохоронці розкрили одне пограбування, три крадіжки майна та одне шахрайство.
Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.
До міліції надійшла заява 31-річного жителя села Копачівка Рожищенського району про те, що на початку року 32-річний лучанин під приводом оформлення кредиту в банку заволодів його грошима. З’ясувалося, що через імовірну аферу чоловік втратив свої 35 тисяч гривень.
Нині міліція перевіряє причетність підозрюваного до інших випадків шахрайства.
Також 5 жовтня в області трапилися крадіжки мобільних телефонів. Незважаючи на застереження міліції про злодіїв і заклики пильнувати свою власність, волиняни безпечно ставляться до засторог. Наприклад, минулої доби до міліції надійшла заява 35-річного лучанина. Чоловік поскаржився на те, що вночі, перебуваючи в квартирі знайомого на вулиці Привокзальній, при невідомих обставинах в нього викрадено мобільний телефон «Самсунг».
Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 21-річний мешканець Луцька.
По-іншому сталося на зупинці громадського транспорту в Луцьку. Посеред білого дня до 34-річної городянки підійшов чоловік і відібрав у неї мобільник.
Міліціонери оперативно вирахували злодія – 26-річного жителя села Новостав. Саме він, на думку міліціонерів, відкрито заволодів мобільним телефоном «Самсунг е 200».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus