USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Найбільш популярні закордонні продукти у волинян на свята

15 Січня 2014 10:00
Новорічно-різдвяні свята скоригували структуру імпортованих харчових продуктів через Ягодинську митницю Міндоходів у грудні 2013 року. Зокрема, саме зі святкуваннями фахівці Міндоходів Волині пов’язують збільшення у грудні імпорту цитрусових, овочів та чаю, повідомили у ГУ Міндоходів в області.

Зокрема, у грудні 2013 року через Ягодинську митницю Міндоходів імпортовано понад 2 тисячі тонн цитрусових на загальну суму майже 17 мільйонів гривень. До речі, мандаринів, що традиційно є неодмінним атрибутом новорічного столу, ввезено найбільше – понад 1,2 тисячі тонн.

Як свідчить аналітика, саме у грудні торік проти попереднього місяця зріс імпорт помідорів, огірків та солодкого перцю. Загалом у грудні через Ягодинську митницю ввезли понад 242 тонни цього товару на загальну суму майже 3 мільйони гривень.

Водночас, на фоні зменшення проти листопада 2013 року імпорту кави, через Ягодинську митницю Міндоходів у грудні імпортували більше чаю. Цього товару у грудні на Волинь ввезли понад 15 тонн на суму близько півмільйона гривень.

Сезонний попит вплинув на зростання імпорту зелені салату, шпинату цибулі та сушених і заморожених овочів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus