USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанина засудили на два роки за крадіжку в супермаркеті на 400 гривень

12 Липня 2019 21:47
Раніше судимого лучанина засудили на два роки позбавлення волі за крадіжку в супермаркеті на 400 гривень. Також суд приєднав до вироку шість місяців невідбутого покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 14 серпня минулого року обвинувачений, перебуваючи в супермаркеті «Наш край», що знаходиться в смт. Торчин Луцького району на вулиці Незалежності, 98, викрав продуктів на суму 404 гривні.

Зазначимо, що обвинувачений визнав свою вину та просив суворо не карати. До слова, обвинувачений є уродженцем Луцька, має на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей.

Обговорюючи питання про вид і міру покарання відносно обвинуваченого, суд врахував ступінь тяжкості вчиненого ним злочину, який відноситься до категорії злочину середньої тяжкості, всі обставини справи та дані про особу обвинуваченого.

До обставин, що пом`якшують покарання обвинуваченого суд відносить щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, добровільне відшкодування шкоди. До обставин, що обтяжують покарання, – рецидив злочинів.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі, приєднавши невідбуту частину покарання 6 місяців.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тор Показати IP 13 Липня 2019 00:02
Чиновники крадуть мільйонами, і правоохоронна система все їм прощає. А за 400 гривень покарання. Дуже актуальні зараз суди Лінча. Заставляють людей взятись за зброю, і навести порядок в Україні.
Лучанин до Тор Показати IP 13 Липня 2019 11:07
Як показує досвід, практично все що робиться в країні заставляє людей тільки більше молоти язиком в інтренеті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus