USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанину, який зламав шию під час купання, потрібна допомога

1 Жовтня 2019 17:51
32-річний лучанин Богдан Поперечний зламав шию під час купання у ставку біля Луцька. Чоловік потребує коштів на реабілітацію.

Про це розповіла сестра Богдана Наталія Охремчук, передає 12 канал.

Нагадаємо, нещастя з Богданом Поперечним трапилось 2 червня 2018 року, у селі Боголюби Луцького району. Там він стрибнув у мілку водойму, вдарився головою і зламав шийні хребці. У Луцькій міській клінічній лікарні його прооперували. Згодом чоловік перебував у реабілітаційному центрі «Агапе» у селі Боратин Луцького району.

Наталія Охремчук розповіла, що нині майбутнє брата залежить від реабілітації, коштів на яку в родини бракує.

«Із ним щодня займається його дружина Ольга. Разом виконують фізичні вправи. Богдан трохи окріп, вже може самостійно їсти, переміститись із візка на ліжко. Видужання тата чекають і двоє дітей», – розповіла жінка.

Щоб чоловік став на ноги, потрібні кошти на реабілітацію.

У листопаді минулого року Богдан проходив лікування у запорізькому центрі «Гута». Тоді за місяць сім’я витратила понад 70 тисяч гривень.

«Ми пробули на реабілітації місяць і вже було покращення. На жаль, залишитися на довше не вистачило коштів. Для повноцінного курсу у центрі потрібно провести мінімум втричі більше. Дуже хотіли б знову туди потрапити», – розповіла жінка.

Перерахувати кошти на підтримку Богдана Поперечного можна на картку ПриватБанку:

5168 7573 3968 2652 – (Поперечна Ольга Анатоліївна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus