USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підтримаймо волинського журналіста, пораненого в зоні АТО

23 Грудня 2014 09:59
Волинські журналісти звертаються до колег і небайдужих громадян зробити святковий подарунок редактору інтернет-видання «Вісті Каменя» Богданові Пташнику, який був важко поранений під час антитерористичної операції на сході України.

Богдан і досі за станом здоров`я не має роботи, - а лікування та реабілітаційний період все ще триває, - повідомляє «Слово Волині».
У нього родина - двоє діток, дружина. А ще - мама, яка практично зовсім втратила зір.

Нагадаємо, що Богдан Пташник воював у складі добровольчого батальйону «Донбас» у зоні АТО. Боєць отримав поранення в голову навесні цього року під Карлівкою, коли батальйон «Донбас» потрапив у засідку. Був у дуже важкому стані, тривалий час проходив лікування у Львові.

Після операції у нього була паралізована права частина тіла.

Йдуть Різдвяно-Новорічні свята, і наша посильна допомога колезі по цеху - більше ніж логічна! Це справа честі й журналістської солідарності.

Просимо колег усіх інтернет-видань, редакції газети не лишитись осторонь долі цього принципового, відданого своїй справі, своїй країні чоловіка.

Це щастя, що ми його не втратили.

Але що ми зробили, щоб підтримати його зараз?

Картковий рахунок – 4149497812750497 (Пташник Богдан Васильович).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus