USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанину з вадою серця терміново збирають гроші на операцію

12 Травня 2019 19:03
Лучанину Андрію Коробку, який вже рік бореться за життя, збирають гроші на термінову операцію.

Про це у Фейсбук написала родичка лучанина Альона Коробко.

«Вже багато років мій хресний батько Андрій Коробко бореться за своє здоров’я (постійна гіпертонічна хвороба з дуже високим ризиком), та останній рік це переросло у боротьбу за життя.

Я точно знаю наскільки це добра та хороша людина, що він допомагав усім, кому міг, а тепер допомога потрібна йому. Родина вичерпала всі свої матеріальні ресурси, продана вся нерухомість, яку можна було продати», – пише родичка та додає, що наразі родина змушена звертатися за допомогою до небайдужих людей.

За рік лучанин переніс надскладну та дороговартісну операцію на лівій нирці у Львові (нефролітотрипсія). Подальший контроль та клінічні дослідження виявили багато супутніх важких діагнозів – цукровий діабет 2 типу, і повторно утворений коралоподібний конкремент 2ст. у оперованій лівій нирці.

«Після передінфарктного стану, трьох гіпертонічних кризів, ускладнених нестабільною стенокардією та постійним підвищеним артеріального тиску (250-140), лучанин був госпіталізований та направлений в кардіохірургію.

У ВОКЛ діагностували тяжкий стан ІХС (Ішемічна хвороба серця), гіпертонія 3 ступеня, стабільна стенокардія фк III., ССР – 4 (серцево судинний ризик), гіпертензивне серце, СН I (серцева недостатність)», – додає Альона Коробко.

Терміново була проведена операція (селективна коронарографія з виявленням сегментарних стенозів в середній третині ПМША) на судинах серця, одразу після діагностики. Остаточний і найскладніший діагноз – Гіпертрофічна кардіоміопатія (зі збільшенням товщини стінки шлуночка в рази). Тож зараз лучанин потребує якнайшвидшого оперативного втручання.

Вартість цієї операції на даний момент не підйомна для родини (ціна коливається в залежності від місця проведення операції, якості коронарних стентів, яких потрібно три, та часу реабілітації).

«Зараз стан Андрія стабілізують як можуть, та попереджають про нагальну потребу в цій операції, а можливо і в подальших. Ми всі просимо про допомогу і сподіваємось врятувати рідну людину, опору нашої родини», – йдеться в дописі.

Усі охочі допомогти можуть переказати кошти за такими реквізитами (карти Приватбанку):

Коробко Андрій Ярославович 5221 1922 0000 2639;

Коробко Катерина Миколаївна (дружина) 5363 5427 2004 4941.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 10 Травня 2019 15:39
Переслав трохи. Хай одужує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus