USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луганчанка хотіла продати немовля

21 Березня 2011 16:24
На Луганщині багатодітна мати хотіла продати новонародженого за 25 тис. грн.

Про це повідомив телеканал НТН .

Двадцять п’ять тисяч гривень за дитину. Стільки правила за своє немовля 45-річна жителька Лисичанська. За вторговані гроші планувала зробити ремонт.

Дівчинка з'явилася на світ тиждень тому. На восьмий день життя мати понесла її продавати. Гадала, що, зрештою, здійсниться давня мрія - зробити ремонт у квартирі. Вторгованих за немовля грошей мало вистачити.

Олександр Скубак, керівник відділу УМВС України в Луганській області:

- Она родила дома девочку, потом "скорая" ее забрала, дабы оформить необходимые документы. После выписки было договорено, что она продаст ребенка за 25 тысяч. Это она сама установила эту сумму.

Покупців шукала протягом усієї вагітності. Придбати немовля зголосилася сімейна пара, в якої власних дітей не було. Утім, покупці останньої миті пішли не до матері, а в міліцію. І вже потім усі разом - по живий товар.

Олена, затримана:

- Я не знаю, что со мной произошло.

- А куда деньги хотели потратить?

- Не знаю куда.

- А вы хоть хорошим людям отдали?

- Хорошим, молодым.

У затриманої вже є п'ятеро дітей. Найстаршій доньці - 17, найменшому синочкові - рік. Та ніхто з них навіть не підозрював, що мати виношує сестричку. Всіх спровадила до бабці. Ймовірно, там вони мешкатимуть і далі, бо жінці загрожує 15-річне ув'язнення. Окрім того, її можуть позбавити материнських прав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus