USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луценка вигнали з зали суду

14 Липня 2011 15:50
Печерський районний суд Києва у четвер, 14 липня ухвалив рішення на один день вивести екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка із зали суду.

Про це повідомив народний депутат України Олесь Доній (фракція НУ-НС), - пише Дзеркало тижня.

Таке рішення суд прийняв у зв'язку з некоректними висловлюваннями Луценка на адресу суду.

Журналістів не пустили на сьогоднішнє засідання суду.

Нагадаємо, сьогодні суд заборонив до винесення вироку у кримінальній справі проти екс-глави МВС фото- відео- та аудіофіксацію судового процесу. Суд мотивував своє рішення тим, що буде допит свідків, і матеріали справи містять секретну інформацію.

Як повідомлялося, Луценку інкримінується заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки, та зловживання владою, здійснене працівником правоохоронного органу.

У Генпрокуратурі збитки державі від його дій на посаді міністра оцінюють у 970 тисяч гривень.

За словами адвоката екс-міністра Ігор Фоміна, суд над його підзахисним затягнеться надовго, тому що у справі проходять більше 100 свідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus