USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк готовий працевлаштовувати кримчан

27 Березня 2014 08:46
Державна служба зайнятості готова сприяти працевлаштуванню громадян, які приїхали з АР Крим та міста Севастополя. Про це повідомила директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук.

Інформація про працевлаштування кримчан опублікована на сайті державної служби зайнятиості України.

"Шановні кримчани! Державна служба зайнятості готова сприяти Вашому працевлаштуванню!

Вам обов'язково допоможуть у:
- пошуку підходящої роботи - тимчасової та постійної ;
- отриманні інформації та консультацій щодо сфери зайнятості;
- участі у громадських оплачуваних роботах;
· професійній підготовці, перепідготовці та підвищенні кваліфікації, зокрема з видачею ваучера для вікової категорії « 45 + » ;
· отриманні статусу безробітного", - йдеться у повідомленні.


У державній службі зайнятості єдина, унікальна база вакансій по всій Україні. Реєстрація в центрі зайнятості проводиться незалежно від зареєстрованого місця проживання або перебування громадянина.

Для реєстрації слід мати:
- паспорт громадянина України;
- облікову картку платника податків;
- трудову книжку;
- документи про освіту;
- військовий квиток (у разі необхідності).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки готовий прийняти на постійне навчання за державним замовленням студентів української філології з ВНЗ Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Крымчанин Показати IP 27 Березня 2014 09:05
смешно))) вы что там, реально считаете, что из крыма бегут несчастные беженцы? такие если и есть - то их единицы, и причины их перебежек весьма сомнительная.. еслечо, мы потихоньку переходим в рублевую зону, пенсии уже начислены в рублях - пока по текущему курсу, а уже в следующем месяце ЗП и пенсия будет поднята до средне-российского уровня. есть некоторое замешательство из-за сбоев по банковской системе, юридические нестыковки на предприятиях - но это все в режиме адаптации, люди относятся с пониманием. вы не подумайте, я не кичусь, просто хочу довести - у нас тут все спокойно и мирно. и заметьте - никакой ненависти к украинцам и жителям Украины, только сочувствие.. лично у меня много родственников по всей территории. а так-то.. кто не хочет тут оставаться - пожалуйста, Украина пусть будет альтернативой. но не надо делать проблему там, где ее нет. спасибо.
Лариса Показати IP 27 Березня 2014 09:09
ДА. а чому луцьких не можете влаштувати? ви своїх ще повлаштовуйте по спеціальності. А то тільки кажете перекваліфіковуватись на двірників прачок і так далі. Совісті немає і нічого напевне не зміниться з цією владою. ГАНЬБА центрам зайнятості. Треба тут реформи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Лучанка 1 до Лариса Показати IP 27 Березня 2014 10:04
Лариса права. Люди позакінчували ВНЗ, а їм пропонують іти касиром на мінімалку, або в кіоск тютюнових виробів (це так мені вакансії підбирали). Можна і не вчитися, школу закінчити - і вперед. Як таке може бути, немає слів....
Наталя Показати IP 27 Березня 2014 09:34
Центри зайнятості сьогодні не вершать ніякої політики трудовлаштування кримчан. Що їм "закомандували" з Києва те вони і інформують! Своїм немає роботи, а вже про кримчан і говорити не приходиться. Та й на мою думку, немає чого людині, що живе і ПРАЦЮЄ в Криму, піддаватись на цю "панічну пропаганду" і кудись зриватись і їхати! Нічого вам там не загрожує, а жити будете якщо не краще то, у всякому випадку, не гірше чим при "українській владі"! Як кажуть: "пережили революцию - переживем и изобилие"! Ніякої війни в Криму немає і не могло бути, а сталось те що сталось: безмозгла влада з перших днів загнала російськомовних громадян у ступор і страх терору, що і стало результатом відторгнення Криму (дай Боже щоб лише цим закінчилось!!). Кримчани, приїздіть у Трускавець і Моршин, а ми будемо приїздити до вас на море - ніяка влада нас не може розсварити і зробити ворогами, що красномовно засвідчили МУДРІ українські та російські вояки!!!
Крымчанин до Наталя Показати IP 27 Березня 2014 09:43
точнее и не сказать, спасибо! жаль, что многие поддаются фанатичной вере непонятно во что (патриотизм это конечно хорошо, но он ли это сейчас?) и лживым заявлениям СМИ.. прискорбно, но многие с нами перестали общаться с Украины континентальной, хотя никакой ненависти у нас (у большинства), повторюсь, нет и не будет! дай Бог, чтобы и у вас и у нас все нормализовалось и мы остались братьями!
1221 до Крымчанин Показати IP 27 Березня 2014 10:05
Чего ты коментируеш, если так хорошо то сиди в своей рублевой ЗОНЕ улыбайся и маши.Ок?
Крымчанин до 1221 Показати IP 27 Березня 2014 10:10
а что, нельзя? это интернет, я могу ходить куда хочу, ок? и я не злорадствую, только-то и прояснил малость, а то такого начитался про Крым. что, интересней только между собой тереть? и откуда у вас такая злость? *зацени мою лояльность, кстати*
Лучанин до Крымчанин Показати IP 27 Березня 2014 11:12
Не дивуйся, на цій злості майдан створений і Україна розвалена!
Батьківщанка. до Крымчанин Показати IP 27 Березня 2014 10:08
Не брат ты мне ты Путлера брат
Крымчанин до Батьківщанка. Показати IP 27 Березня 2014 10:14
ну, тебе может и не брат.. это не показатель. только у меня куча друзей и родственников и на Винничине, и в Киеве и в других местах.. как-то переживу. мое отношение к Украине не изменилось. А вот к режиму..
Віктор до Крымчанин Показати IP 27 Березня 2014 11:14
Не звертай на таких увагу, такої гн**лі в країні багато і влада також вже у них в руках(((((((((
Джулія до Наталя Показати IP 27 Березня 2014 11:38
Тільки заповіт перед поїздкою не забудьте скласти.
Наталя до Джулія Показати IP 27 Березня 2014 18:54
Перед поїздкою куди в Трускавець чи Крим?! Що за непотріб у вашій голові!!
Джулія до Наталя Показати IP 28 Березня 2014 10:18
Звичайні сірі клітини. Називаються "мозок" :-) Заповіт-перед Кримом (типу Ви не зрозуміли). А якщо в Трускавець побоюєтесь їздити-50 г закарпатського коньяку чудово знімають почуття страху ;-)
Гость Показати IP 27 Березня 2014 09:59
Центр зайнятості, нікому не потрібна корупційна структура.Яка відмиває гроші наші ,платників податків.Вона нікому не шукає і не знайшла роботу нашим Луцьким, а вже кримських буде забезпечувати сміхота тай годі.Коли вже нарешті навчитется цінувтаи гроші.Для чого ця структура? Не було її колись і усі мали роботу і шукали.Зараз Інтернет всі нормальні роботодавці свої посади розміщують в Інтернеті і люди шукають роботоу там. я особисто знайшов роботу по Інету,високоплачувану хто дурак дає свої посади у центр зайнятості. Хороший спеціаліст сам знайде. А не платити всім,хто не працював і не хоче працювати,хто не вився і не хоче вчитися.Кому потрібні такі спеціалісти. Таких взагалі не можна ставити на біржу. А не держати дармоїдів, що крадуть бюджетні гроші.
Джулія до Гость Показати IP 27 Березня 2014 11:46
Якщо в мене під час роботи вираховували на фонд безробіття, то як мінімум я маю право на виплату тієї ж допомоги по безробіттю. За цим 97 % звертається до Служби зайнятості.
аяяй до Гость Показати IP 27 Березня 2014 11:50
зате які зарплати працівники цих центрів отримують і роботою не нагружені
Українець Показати IP 27 Березня 2014 10:06
Рая не дармоїд вона в Клімчука чесно заробила посаду
луцьк до кримчанина Показати IP 27 Березня 2014 10:09
А у вас нет работы для нас? Без прикола, если приехать на лето. Хотя, может не пропустят уже.
Крымчанин до луцьк до кримчанина Показати IP 27 Березня 2014 10:12
я так думаю - не вопрос! если будет безвизовый режим - какие проблемы? но режим этот кто инициирует? вот и ответь сам себе.. а так-то - вэлком! а если заранее будешь знать куда едешь (ну, не наобум) так и подавно. гривна будет в ходу параллельно до 16 года.
Я Показати IP 27 Березня 2014 11:17
Депутат Европарламента обвинил СМИ Запада во лжи о Крыме http://www.youtube.com/watch?v=98YH7W3ksKY&feature=youtu.be
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 14:56
поки що від нової влади не йде ніяких реформ, проте все частіше її можна запідозрити у брехні. Хто вкрав перемогу майдану - очевидно олігархи під різними масками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus